Tietoja ostajalle

Sivusto Hakea.fi ei myy tuotteita. Sivusto on ilmoituspaikka, jossa jokainen henkilö tai yritys voi julkaista mainoksia ilmaiseksi. 

Moderaattori tarkistaa kaikki ilmoitukset, ystävälisesti ilmoita meille ilmotuksesta joka rikkoo sivuston säännöt tai näyttää epäilyttävältä painikkeen avulla "Valita ilmoituksesta" joka näkyy jokaisen ilmoituksen yhteydessä sivulla.
 
Jos myyjä yrittää selvittää teiltä nykyisen tilin tai pankkikortti numero ja koodin, niin tämä on ensimmäinen merkki petos yrityksestä. Tällaisten tietojen paljastaminen uhkaa taloudellista ja henkilökohtaista turvallisuutta. Suosittelemme, että pidät henkilötietosi salaisina. 
 
Älä kerro omat henkilötiedot (ID), kenellekään passi- tai muita henkilötietojasi. Jos yrittävät vakuuttaa, tämä on ensimmäinen merkki siitä, että olette tekemissä epärehellisten myyjien kanssa.
 
Jos ostat tuoteen hekilökohtaisesti niin sovi tapaaminen myyjän kanssa turvalisessa paikassa  ja voit itse tarkistaa tavaroiden/tuoteiden kunto tämä myös pienentää hujaamisen vaara.
 
Jos tuoteen hinta näyttää tai tuntuu yllätävän halvalta niin kyseessä voi olla väärennetty/varastettu tai muuten vain huono laadultaan oleva tuote.
 
Jos myyjä vatii ennakko maksu tai kertoo että tavara on toisessa maassa tai kaupungissa kannattaa harkita ostoa tai etsiä toinen vastaava tarjousta.
 
Bonus
 
Jätä ilmoitus Hakea.fi-sivustolla. Voit myös nostaa ilmoituksesi joka 7 päivä ilmaiseksi kaikkien ilmoitusten yleisessä luettelossa, jotta useammat ihmiset näkevät ilmoituksesi. Se on täysin ilmainen kaikille asiakkaille ja yrityksille. Lisäksi Hakea.fi on maksulisia palveluita, jotka auttavat sinua myymään tuotteesi nopeammin. Luettelo kaikista maksullisista palveluista löytyy linkistä.
 
Jotta voit kokeilla kaikkia Hakea.fi-palveluita ilmaiseksi, rekisteröidytyissämme Hakea.fi-sivustolle annamme jokaiselle henkilölle tai yritykselle 50 euron bonuksen heidän henkilökohtaiselle tililleen Hakea.fi-sivustolla. Kun olet rekisteröitynyt Hakea.fi-tilille Tilit-verkkosivuston henkilökohtaiseen osioon, löydät 50 euroa. Tämä 50 euron bonus maksetaan jokaiselle uudelle henkilölle tai yritykselle heti rekisteröinnin jälkeen Hakea.fi-sivustolla.
 
HUOM! 50 euron bonusta voidaan käyttää vain Hakea.fi-sivustolla Hakea.fi-palvelun maksamien palveluiden hankkimiseen. Et voi ostaa tavaroita Hakea.fi-sivustolta 50 euron bonuksella. Et voi nostaa 50 euron bonusta pankkitilillesi tai luottokortillesi. 50 euron bonus voidaan käyttää vain Hakea.fi-sivustossa. 50 euroa on lahja sinulle, jotta voit arvioida kaikkia Hakea-sivuston palveluita ilmaiseksi.
 
Verkkomaksu
 
Verkkomaksu on mahdollinen OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Sinulla tulee olla oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi pankin sivuille ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä. 
 
Maksupalvelutarjoaja
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, 
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com
 
Korttimaksu (Visa, MasterCard, American Express)
 
Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.
 
Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?
 
Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj.