Tämä ilmoitus poistettu julkaisusta
21 lokakuu 2020

Pelikuulokkeet, oranssi – Ozone Rage Z50

Toimitus kaupungista Pieksämäki | Ilmoitus jätetty: 23 heinäkuu 2020, numero: 665
  Rage Z50 sarja
  Rage-sarjan kuulokkeet ovat Ozonen historian suosituimmat kuulokkeet. Linjakas suunnittelu ja tasokas äänenlaatu ovat saavuttaneet tuhansia pelaajia ympäri maailman. Linjakas suunnittelu ja tasokas äänenlaatu ovat saavuttaneet tuhansia pelaajia ympäri maailman. Nyt Rage-kuulokesarja on ottanut askeleen eteenpäin uudella Z50-sarjalla, joka on saatavilla Classicina mustana ja valkoisena, tai Glow-sarjan pirteässä neljässä eri värissä.
  Parempi stereoääni
  Rage Z50-kuulokkeet ovat optimoitu ala-, keski- ja korkealle äänialalle ja tarjoavat laadukkaan kuuntelukokemuksen sekä paremmin paikannettavan äänen.
  Piilotettava mikrofoni
  Kuulokkeen mikrofoni on pituudeltaan säädettävissä tai sitten piilotettavissa kokonaan työntämällä mikrofoni takaisin kuulokkeen sisään – et enää kadota mikrofonia ja löydät sen tarpeen vaatiessa nopeastikin pelin keskellä.
  Kevyet mutta mukavat
  Kuulokkeet ovat sekä tyylikkäät, mutta myös hyvin mukavat pitää päässä pidemmänkin pelisession ajan. Rakenteeltaan ovat kevyttä kestomuovia sekä korvatyynyt ovat pehmeällä nahalla päällystetyt.
  Yhteensopivuus
  Voit käyttää kuulokkeita tietokoneen ohella myös muissa laitteissa joissa on 3,5mm kuulokeliitäntä, esimerkiksi älypuhelimissa ja tableteissa. Pakkauksen mukana tulee myös haaroitin mikrofonin kytkemiseksi sille tarkoitettuun liitäntään tarvittaessa.
  ----------------------------------------------------------------------------
  Tuotteen voi tilata suoraan verkkokaupastamme OutletPutiikki: https://outletputiikki.fi/tuote/pelikuulokkeet-oranssi-ozone-rage-z50/
  Kommentit 0
  Kommentit tähän ilmoitukseen ovat suljettu